Cautare

4893 de rezultate pentru "liga 3 fotbal 2009" (3.88 secunde)
Dinspre peluza unuia dintre cele mai laudate stadioane din Liga 1 se inalta un urlet salbatic, preluat de mii de piepturi:
Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers la pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci.. ... Sorin Muresan a evoluat la mai multe echipe de fotbal din liga a 5 a, din judetul Cluj.
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Eu zic nu sa mai astepte 20 de ani, dar dansul promite in declaratiile lui, in articolele din ziar, ca proiectele lui de dezvoltare se intind pe 3-4-5 ani. ... Pentru echipa de fotbal, dl.
Care este pozitia dumneavoastra fata de clubul de fotbal Universitatea? ... Echipele de fotbal sunt proprietatea cuiva. ... Acum, cel care spune ca nu vrea sa ajute echipa de fotbal nu e interesat de Craiova si nu are nici o treaba cu fotbalul.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra. ... - Heseltine a reprodus 3 cazuri britanice din baza sa de date.
A promis locuinte, aqua-parcuri si fotbal pe paine. ... Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu are in vedere amanarea alegerilor locale, programata pentru vara acestui an, singura sa grija fiind ca acest scrutin sa nu se suprapuna cu perioada de desfasurare a Campionatului European de fotbal.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. ... Patronul campioanei Romaniei, Steaua, aprecia ca listarea la Bursa reprezinta ceva pozitiv doar pentru afacerile profitabile, iar din businessul cu echipele de fotbal rezulta mai mult pierderi.
Este de la sine inteles ca nimeni nu ar avea ceva de comentat in privinta aceasta, "Regele" si "Baciul" meritandu-si cu varf si indesat banii, ba chiar am putea spune ca Hagi merita mult mai mult pentru cate a facut pe terenul de fotbal.
Fotbal: Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
CM de fotbal 2014: Romania se va duela cu Grecia in baraj, prima partida in deplasare Romania se va duela cu Grecia in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, prima mansa urmand sa se desfasoare in deplasare (15 noiembrie). ... Baraj, CM de fotbal 2014:
Stadionul Arena Fonte Nova, Salvador, Bahia BELGIA si SUA s-au intalnit, marti de la ora 23:00, in ultima optime de finala de la CUPA MONDIALA DE FOTBAL 2014.
Prima semifinala a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal, al carui turneu se desfasoara in Brazilia, va fi BRAZILIA - GERMANIA, care se va juca la Belo Horizonte, marti - 8 iulie, la 23.00 (ora Romaniei).
Programul competitiilor - Miercuri 3 august Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro vor debuta oficial vineri 5 august, odata cu ceremonia de deschidere de pe stadionul Maracana, dar primele competitii au loc inca de miercuri, cand se va da startul in turneul feminin de fotbal.
GOOGLE are un nou LOGO pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 a fost sursa de inspiratie si pentru Google care are un nou logo dedicat importantului eveniment sportiv din Brazilia.
Campionatul European de Fotbal 2016 se desfasoara Franta, intre 10 iunie si 10 iulie 2016. Romania - Franta, este meciul care deschide turneul final al Campionatului European de fotbal.
google-analytics.com